23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

CUPA ROMÂNIEI. CSU Craiova – FC Botoșani. D. Mangia: Trebuie să conștientizăm valoarea adversarului

CSU Craiova și FC Botoșani se vor întâlni în această seară, în turul semifinalei Cupei României. Deși oltenii sunt cotați cu prima șansă, antrenorul Devis Mangia este rezervat în declarații și spune că în returul de la Botoșani se va decide calificarea.
„Va fi o confruntare foarte dificilă, care se va desfășura pe parcursul a 180 de minute plus prelungirile de rigoare, pe care dorim să o câștigăm. Știm că va fi greu, pentru că ne amintim de cele două meciuri din campionatul regulat, de la Severin și Botoșani. Nu trebuie să ne gândim la ce rezultat ar fi bun mâine seară (astăzi – n.r.), pentru că oricum returul va fi dificil. Avem exemplele cele mai bune din cupele europene, care ne-au demonstrat că indiferent de scorul primei manșe, returul este dificil. Trebuie să conștientizăm valoarea adversarului, atât din punct de vedere al echipei, cât și individual, pentru că au câțiva jucători buni, cum ar fi Moruțan, Golofca, Golubovic, Roman, precum și atacantul pe care l-au adus acum. Trebuie să pregătim cu atenție acest meci și să ținem cont că există 180 de minute de joc. Nu știu ce strategie vor aborda ei aici, dacă vor juca defensiv sau nu. Respect ceea ce fac colegii mei și nu comentez ce fac alți antrenori. Noi, știți foarte bine, indiferent că jucăm acasă sau în deplasare, încercăm la fiecare meci să jucăm la victorie“, a spus Devis Mangia, potrivit GDS.ro.

„Avem experiența anului trecut (când echipa a fost eliminată în semifinale de FC Voluntari – n.r.) și trebuie să vorbim mai puțin și să jucăm mai mult. Noi ne vom strădui să facem lucrurile cât mai bine pe teren și să ajungem în finală. Poate că din afară pare simplu să câștigăm, dar din punctul meu de vedere nu este chiar așa“, a adăugat Mangia.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA