25.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Cupa României. Cornel Şfaiţer: Bucuria botoşănenilor va fi şi mai mare dacă trecem de Viitorul

După ce a eliminat pe CFR Cluj din Cupa României, FC Botoşani va întâlni un alt adversar foarte dificil. Este vorba de Viitorul Constanţa, o echipă care şi-a revenit după un început mai slab de campionat şi care are şanse mari de a prinde play-off-ul.
Cornel Şfaiţer, preşedintele de onoare al FC Botoşani, consideră că şansele sunt egale în meciul din optimile Cupei României dar speră ca elevii lui Costel Enache să facă un nou joc foarte bun şi să se califice în sferturi.

“Nu am avut noroc în Cupa României. Am jucat cu CFR Cluj, o candidată la titlu. Acum jucăm cu Viitorul, o echipă care şi-a revenit, este în creştere. Bucuria botoşănenilor va fi şi mai mare dacă trecem de Viitorul. Am scos CFR-ul, o echipă cu care am jucat de la egal la egal în trei meciuri. Dacă scoatem şi Viitorul va fi extraordinar. Şansele sunt egale. Ne dorim să mergem mai departe pentru că anul acesta putem avea un parcurs bun. Cei de la Viitorul şi-au revenit după înfrângerea de la noi şi au câştigat toate meciurile”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA