-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Cumplit! Un angajat al Filarmonii a incercat sa se sinucida. Colegii l-au salvat în ultima clipă FOTO

tentativa suicid filarmonica (6)

Scene cumplite s-au petrecut astazi in incinta Filarmonicii de Stat Botosani. Un angajat in varsta de 46 de ani a vrut sa se sinucida in una din incaperile institutiei. Omul a incercat sa se spanzure cu un cablu textil de tractat masini. A fost gasit la timp de un coleg care a cerut ajutor si i-a taiat streangul.

„Eu ma pregateam sa servesc masa si l-am cautat ca il invit si pe el la masa. Am strigat de doua ori si nu a raspuns si l-am cautat sa vad de ce nu raspunde.Cand am intrat in incapere l-am gasit spanzurat. L-am saltat repede si am strigat dupa ajutor. Un coleg a reusit sa taie funia si dupa ce l-am dat jos i-a facut respiratie artificiala si am sunat la 112”, a spus Aurel Zaboloteanu, coleg.

Acestia au sunat la Ambulanta, iar Gelu Ilincaru a fost dus in Unitatea de Primire Urgente.
 

Acesta se afla in stare foarte grava si a fost internat pe sectia de terapie intensiva.  Barbatul lucra ca ingrijitor de curatenie de doi ani la Filarmonica de Stat Botosani si se afla in proces de divort. Colegii sustin ca acesta nu a dat de inteles ca ar avea probleme. In plus, omul nu vorbea despre viata lui personala.

tentativa suicid filarmonica (3) tentativa suicid filarmonica (4) tentativa suicid filarmonica (7)

tentativa suicid filarmonica (5) tentativa suicid filarmonica (2) tentativa suicid filarmonica (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA