28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Cumplit! Fată bătută cu bestialitate de propriul tată

spitalpediatrie upu

O fata in varsta de 13 ani din Flamanzi a ajuns la sectia de pediatrie, dupa ce a fost lovita cu bestialitate de propriul tata. Se pare ca individul a lovit-o cu un cablu si i-a provocat leziuni pe tot corpul. Copila a ajuns in sectia de pediatrie, unde a primit ingrijiri medicale.

Medicii spun ca aceasta avea lovituri pe tot corpul si era extrem de speriata.  Exista informatii ca nu este prima data cand fata este batuta cu cruzime de tatal sau.

„Copilul a fost adus intr-o stare destul de proasta, atat fizic cat si psihic. Fata a fost puternic violentata, batuta cu un cablu am inteles si avea urmele violentei pe tot corpul, predominant pe trunchi si membre, coapse, dar intr-o stare proasta psihica saracuta pentru ca inteleg ca nu a fost batuta pentru prima oara de propriul tata, si batuta urat, cu bestialitate”, a declarat Aurel Tinca, medic sectia de pediatrie. Minora urmeaza sa fie consiliata de psihologi.

Politistii au intocmit dosar penal pentru violenta in familie. In paralel, specialistii de la Protectia Copilului au declansat o ancheta in acest caz, iar in functie de concluzii se vor dispune masuri. Se pare ca familia din care provine fata este dezorganizata, cu parinti consumatori de alcool.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA