1.8 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

Cum se șterge istoricul de pe Facebook

 

News De fiecare dată când intrați pe Facebook, informațiile pe care le căutați sunt înregistrate în Activity Log, scrie gadgetreport.ro. Pentru a șterge datele, trebuie să vă logați pe Facebook și să dați click pe icon-ul din dreapta sus, pe Activity Log. Apoi, dați „More” și apăsați pe „Search”.

Astfel, veți vedea toate căutările de pe Facebook. Acestea se pot șterge în întregime, sau numai cele care nu mai vreți să mai apară pe pagina personală. Operațiunea trebuie făcută periodic, pentru că nu există un buton care să oprească înregistrarea căutărilor.

Sursa Yahoo.com

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

333 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here




























ULTIMA ORA