22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Cum se calculează rata la banca Răscoala Botoşani

 

News De la filialele Băncii Cooperatiste Creditcoop iau credite locuitorii satelor şi comunelor, dar şi ai oraşelor mici ale ţării. Gândul a urmat paşii pentru a obţine un împrumut de la sucursale precum Furnica Brăneşti, Răscoala Botoşani şi Albina Slatina şi a văzut care sunt condiţiile, dar şi costurile creditării.

Banca Cooperatistă Creditcoop este banca cu cea mai mare acoperire în zona rurală din România. Cu o reţea de 15 agenţii şi 47 de bănci cooperatiste, care au în total 779 de puncte de lucru, în special în comune şi mici oraşe, banca acordă credite "membrilor cooperatori". Gândul a încercat să afle care sunt condiţiile în care o persoană ar putea obţine un împrumut de la această bancă.  

Astfel, sunând la câteva bănci din reţea, am aflat că oricine poate deveni "membru cooperator" pentru 40 de lei, dar şi cum este calculată dobânda cu care băncile din reţeaua Creditcoop – "Furnica Brăneşti", "Victoria Bucureşti" sau "Răscoala Botoşani " – dau credite: „Dobânda o calculează şefii, în Consiliul de Administraţie. O stabilesc dânşii şi nouă ne-o trimit prin circulară".

Banca Cooperatistă Răscoala Botoşani: Patru giranţi pentru un credit de 1.500 de lei

Şi locuitorii din Botoşani pot apela la împrumuturi de la banca cooperatistă. În oraş funcţionează Banca Cooperatistă Răscoala Botoşani. De aici aflăm că, de exemplu, un pensionar are nevoie, pentru un credit de 1.500 de lei, de patru giranţi. "Comisionul de întocmire a dosarului este de 2,1 milioane de lei vechi, Banii ăştia îi pierde. Dar veniţi la sediu, pentru mai multe detalii", ni se comunică. 

Citeşte mai mult pe Gândul.info

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1525 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA