23.5 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

Cu gândul la meciul cu Poli Iași: „Lucrurile pot fi corectate cu o performanță în Cupa României. E important să avem jucători proaspeți”

FC Botoșani va juca vineri după amiază împotriva formației Juventus dar antrenorii și jucătorii își fac planuri și pentru partida cu Poli Iași din sferturile Cupei României, programată marți pe stadionul Municipal.
Antrenorul Costel Enache își dorește foarte mult calificarea în semifinalele Cupei României și consideră că o astfel de performanță ar salva acest sezon în care FC Botoșani a ratat play-off-ul pe finalul returului.

„Am reușit să fim la egalitate cu Dinamo, un club cu pretenții mult mai mari. Au fost lucruri bune, pozitive dar rămâne regretul și frustrarea că am pierdut o șansă foarte mare. Trebuie să mergem mai departe iar lucrurile pot fi corectate cu o performanță în Cupa României și cu un loc unu în play-out. E o luptă care ne poate motiva”, a spus Costel Enache.

În meciul cu Juventus ar putea fi menajați unii jucători importanți astfel încât să fie apți pentru partida cu Poli Iași, programată marți 13 martie.

„Nu am gândit niciodată la modul de a menaja. E important să avem jucători proaspeți în fiecare meci, să ne atingem obiectivul al fiecare meci. E clar că avem soluții în cadrul lotului. Lucrurile trebuie luate pas cu pas. Nu trebuie să scăpăm din atenție meciul cu Juventus. Am mai făcut-o o dată și cu cele două puncte pierdute am ratat un an întreg. Aș vrea să rămânem concentrați pentru jocul cu Juventus”, a mai precizat antrenorul echipei FC Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA