Spectacol handbalistic în Polivalenta din Botoşani. CSU Suceava învinge pe CSM Focşani cu 27-25 GALERIE FOTO

0
696

csu-suceava-csm-focsani-34

CSU Suceava a revenit astăzi la Botoşani, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă, pentru a disputa o nouă partidă din cadrul Ligii Naţionale la handbal masculin, contra formaţiei CSM Focşani. Pentru că sala LPS Suceava este în reparaţii, CSU a fost nevoită să-şi dispute două meciuri de pe teren propriu, la Botoşani.

Prima repriză a fost una echilibrată, niciuna dintre cele două formaţii nereuşind să se desprindă. La pauză scorul era 13 – 13. Sucevenii au început mai bine repriza secundă şi s-au desprins la trei goluri dar oaspeţii au redus din diferenţă şi au dat impresia că pot reveni în joc. Cu Florin Ciubotariu (fost antrenor-jucător la HCM Botoşani) în mare formă, sucevenii au reuşit să-şi menţină diferenţa de trei goluri şi chiar să se distanţeze pe tabelă, la un moment dat.

Pe final, oaspeţii au mai redus din diferenţă iar partida s-a încheiat cu victoria sucevenilor, scor 27-25.

Şi de această dată, în tribuna Sălii Polivalente au venit peste 1000 de oameni care au încurajat frenetic formaţia suceveană. În schimb, nu a mai fost prezentă galeria de la Suceava care la precedentul joc a provocat un scandal.

csu-suceava-csm-focsani-36 csu-suceava-csm-focsani-35 csu-suceava-csm-focsani-34 csu-suceava-csm-focsani-33 csu-suceava-csm-focsani-32 csu-suceava-csm-focsani-31 csu-suceava-csm-focsani-30 csu-suceava-csm-focsani-29 csu-suceava-csm-focsani-28 csu-suceava-csm-focsani-26 csu-suceava-csm-focsani-25 csu-suceava-csm-focsani-23 csu-suceava-csm-focsani-22 csu-suceava-csm-focsani-21 csu-suceava-csm-focsani-20 csu-suceava-csm-focsani-19 csu-suceava-csm-focsani-18 csu-suceava-csm-focsani-16 csu-suceava-csm-focsani-15 csu-suceava-csm-focsani-14 csu-suceava-csm-focsani-13 csu-suceava-csm-focsani-11 csu-suceava-csm-focsani-10 csu-suceava-csm-focsani-9 csu-suceava-csm-focsani-8 csu-suceava-csm-focsani-7 csu-suceava-csm-focsani-3 csu-suceava-csm-focsani-2 csu-suceava-csm-focsani-1