2.2 C
Botoșani
miercuri, 6 decembrie 2023

CSU Craiova – FC Botoşani. Leo Grozavu: „Nu mergem să ne baricadăm. Mergem să jucăm şi să câştigăm”

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani merge la Craiova cu gândul de a obţine toate cele trei puncte. Tehnicianul Leo Grozavu susţine că echipa nu va merge la Craiova pentru a se baricada în apărare şi a încerca să obţină un punct. El vrea un joc ofensiv aşa cum a practicat FC Botoşani şi în precedentele partide.

„Când jucăm în deplasare luăm în calcul orice variantă, mai puţin înfrângerea. Orice rezultat pozitiv ne mulţumeşte. Nu mergem să ne baricadăm. Mergem să jucăm şi să câştigăm. Secretul este munca băieţilor. Avem un lot valoros şi echilibrat. Toţi muncesc foarte bine. Suntem mulţumiţi de cum muncesc ei. Grupul s-a omogenizat. Jucătorii străini s-au integrat foarte bine”, a precizat tehnicianul botoşănean.

Leo Grozavu a urmărit meciul jucat de CSU Craiova în Cupa României şi spune că se aştepta ca Sorin Cârţu să facă mai multe schimbări în primul 11. Oltenii s-au impus după 120de minute în faţa formaţiei Viitorului.

„Îmi doresc să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat bun. Este o deplasare lungă şi nu vrem să venim atâţia kilometri supăraţi. Pentru ei are o însemnătate aparte deoarece este ultimul pe stadionul Ion Oblemenco. Suntem două echip care nu am pierdut de şase etape. Mă aşteptam să joace în Cupa României mai mulţi jucători care au jucat mai puţin. Au folosit formula de bază deoarece şi-au dorit să meargă mai departe în cupă. Poate vor fi mici schimbări în primul 11 al lor”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA