5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

CSU Craiova – FC Botoşani. Emil Săndoi: “Mă aștept la schimbări în primul 11, față de partida din Georgia”

FOTBAL:CS UNIVERSITATEA CRAIOVA-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 (21.03.2015)

Antrenorul principal al CSU Craiova consideră că FC Botoşani este o echipă mult mai valoroasă comparativ cu sezonul trecut dar care are o linie de apărare complet schimbată şi lipsită de omogenitate. În acelaşi timp, Emil Săndoi a declarat că se aşteaptă la câteva schimbări în primul 11 al FC Botoşani.

„Mă bucur pentru calificarea lui FC Botoșani în turul următor al Ligii Europa. A fost o victorie meritată. Au un lot mai valoros față de sezonul trecut, cu jucători în avanposturi care pot pune probleme. Au o bancă bună, cu rezerve care pot face diferența. La capitolul omogenitate, pe linia de fund stau mai rău. Pentru jocul cu noi mă aștept la schimbări în primul 11, față de partida din Georgia. În schimb, noi stăm foarte bine la capitolul omogenitate. Băieții joacă împreună de un an, în mod normal nu ar mai trebui să existe probleme în această privință. În plus, am transferat un jucător bun. Popov și-a demonstrat valoarea în amicale și sunt convins că o va face și în partidele oficiale. Este important cum vom începe campionatul, o competiție de lungă durată. Acum pretențiile au crescut, iar în primele meciuri vom întâlni patru echipe bune ale Ligii I. Ne dorim un debut bun, iar apoi să continuăm cu o serie ca în sezonul trecut. Mazarache va rămâne cu noi, chiar dacă vine din ligile inferioare. A arătat în stagiul de pregătire calități și sunt convins că și le va îmbunătăți, astfel încât să poată reprezenta o varianta bună pentru ofensivă“, a declarat Emil Săndoi, scrie Gazeta de Sud.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA