-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

CSU Craiova – FC Botoşani. Emil Săndoi: „Am avut mai multe jocuri la Botoșani cu echipa națională de tineret și știu preocupările din zonă pentru a forma o echipă competitivă de primă ligă”

sandoi foto gds.ro

Antrenorul formaţiei CSU Craiova se aşteaptă la un meci foarte dificil în această după amiază, împotriva formaţiei FC Botoşani. Emil Săndoi îi cunoaşte foarte bine pe oficialii botoşăneni încă din perioada în care era antrenorul naţionalei de tineret şi juca pe Municipal contra Rusiei şi Angliei.

Potrivit ziarului Gazeta de Sud, oltenii au obiectiv obţinerea celor trei puncte în ultimul joc oficial disputat pe stadionul Ion Oblemenco. Stadionul pe care Universitatea Craiova reuşea performanţe de excepţie în cupele europene urmează să fie demolat iar în acel loc va fi construită o arenă modernă.

„Cel mai mult ne interesează acest joc de sâmbătă, cu FC Botoșani, care a demonstrat atât în sezonul trecut, cât și în acest campionat, că este o echipă foarte bună, cu rezultate bune. Acolo este un nucleu de jucători care evoluează de mult timp împreună. Eu am avut mai multe jocuri la Botoșani cu echipa națională de tineret, am jucat acolo și cu Rusia și cu Anglia, și știu preocupările din zonă pentru a forma o echipă competitivă de primă ligă. Ne așteaptă un joc dificil, dar să nu uităm că și în cele șase partide pe care le-am avut până acum în campionat am întâlnit adversari buni și am reușit rezultate bune, pe care vrem să le continuăm. Sunt foarte importante punctele pentru noi, chiar dacă ne-am distanțat la patru puncte de ultima echipă care ar retrograda, dar noi ne propunem să acumulăm cât mai mult și să urcăm cât se poate de sus în clasament. Este deosebit de important pentru noi acest joc și sperăm să ne bucurăm la final”, a spus Emil Săndoi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA