23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

CSU Craiova – FC Botoşani. Daniel Mogoșanu: “Ne dorim să câștigăm. În ultimele două partide nu am reușit să trecem de FC Botoșani”

csu craiova conferinta

Cu gândul la Europa League, oltenii vor toate cele trei puncte în partida de astăzi, ora 16.00, contra formaţiei FC Botoşani. Daniel Mogoşanu, directorul tehnic al CSU Craiova, nu se poate baza pe Vătăjelu şi Mateiu, doi jucători importanţi.

„Este un meci important pentru noi, ne dorim să câștigăm, mai ales că în ultimele două partide nu am reușit să trecem de FC Botoșani. Nu ne vom baza în acest joc pe Vătăjelu, care este accidentat, și nici pe Mateiu, încă nerefăcut. Ceilalți jucători sunt valizi. În condițiile date vom apela la jucători de la echipa a doua, dar nu îi vom arunca în luptă din primul minut. Noi ne vom bate pentru a ajunge în Europa, dar drumul este lung, mai sunt 11 meciuri. Trebuie pregătită fiecare partidă cât mai bine pentru a obține maximum posibil. Mai ales că diferențele dintre echipe sunt mici. Aseară, ați văzut și dumneavoastră, că Petrolul a produs surpriza la Timișoara. Etapa trecută, Chiajna a produs surpriza la Botoșani. Orice rezultat este posibil, iar calculul hârtiei nu se potrivește cu cel din teren“, a declarat Daniel Mogoşanu la conferinţa de presă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA