23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

CSU Craiova – FC Botoşani 2-1. Oltenii marchează două goluri în 10 oameni – LIVE

fc botosani - csu craiova (8)

FC Botoşani a început partida cu o formulă ofensivă, cu Matulevicius, Cabrera, Fulop şi Carralero, semn că antrenorul Cristi Pustai nu pare mulţumit cu un rezultat de egalitate, aşa cum declara la conferinţa de presă.

Deşi Pustai a început cu o echipă ofensivă, oltenii au fost primii care au ieşit la joc şi şi-au creat o ocazie de gol dar Măzărache şi Rocha nu au reuşit să şuteze pe spaţiul porţii apărate de Plamen Iliev. În minutul 11, Măzărache are un gest golănesc asupra lui Miron dar centralul Istvan Kovacs nu scoate nici măcar cartonaşul galben.

Patru minute mai târziu, Miron îl faultează pe Măzărache dar de această dată arbitrul Istvan Kovacs scoate cartonaşul galben pentru fundaşul botoşănean.

După un început mai bun al gazdelor, botoşănenii au ieşit la joc, au avut o posesie mai bună dar fără ocazii la poarta lui Straton. În minutul 23, oltenii puteau deschide scorul în urma unui contraatac dar Ivan şi Nuno Rocha nu au fost inspiraţi. Patru minute mai târziu, Ngadeu vede cartonaşul galben iar ambii fundaşi centrali ai Botoşaniului sunt avertizaţi.

În minutul 31, FC Botoşani reuşeşte deschiderea scorului. Fulop trimite în careu, Ngadeu reia cu capul peste portarul Straton şi reuşeşte să marcheze pentru 0-1.

Oltenii încearcă să revină în joc dar Madson şutează mult pe lângă poarta lui Plamen Iliev. În minutul 38, Izvoranu se aruncă în careu şi cerşeşte un penalty dar Istvan Kovacs îi arată al doilea cartonaş galben şi îl elimină.

Cu un om în minus, oltenii se aruncă în atac şi încearcă să egaleze, în tim ce botoşănenii se apără şi încearcă să joace pe contraatac.

FC Botoşani începe bine partea secundă. În minutul 47, Cabrera şutează din marginea careului, Straton respinge în faţă dar Matulevicius, singur cu portarul oltenilor, nu reuşeşte să marcheze. Replica oltenilor vine în minutul 51 dar Zlatinski şi Bancu nu reuşesc să marcheze.

După câteva minute de dominare, oltenii egalează prin fundaşul ivorian Acka, după o serie de greşeli în lanţ ale defensivei botoşănene. Deşi joacă cu un om în minus, oltenii simt că pot obţine victoria iar în minutul 60 Nuno Rocha este aproape de gol. A şutat de la 20 de metri dar Plamen Iliev reuşeşte să respingă.

După 20 de minute în care au fost dominaţi, botoşănenii se trezesc şi au două şanse de a marca dar Cabrera şuteată în Straton după care Fulop trimite mult peste poartă. Pustai îl aruncă în luptă şi pe Roman iar FC Botoşani joacă cu doi atacanţi de meserie. Nu pentru mult timp şi fără niciun efect. În minutul 78, Pustai se gândeşte că e bun un punct la Craiova chiar dacă oltenii joacă din minutul38 în zece oameni şi îl înlocuieşte pe Matulevicius cu Bordeianu.

În minutul 84. FC Botoşani are şansa victoriei. Ngadeu a reluat cu capul, Straton a respins dar Popovici reuşeşte „performanţa” de a trimite peste poartă din careul mic.

Craiova dă lovitura în minutul 90. Herghelegiu profită de o nouă gafă a defensivei botoşănene şi marchează pentru 2-1. Cabrera are şansa egalării în prelungiri dar şutează în bară.

………………..

CS U Craiova: Straton – Dumitraş, Popov, Acka, Izvoranu – Zlatinski, Madson, Bancu – Ivan, Măzărache, Nuno Rocha

  • Rezerve: Andrei Vlad, Achim, Herghelegiu, Petre, Băluţă, DaGraca, Ciocoteală

FC Botoşani: Iliev – Tomozei, Ngadeu, Miron, Muşat – Cucu, Casado – Carralero (54 Popovici), Cabrera, Fulop – Matulevicius

  • Rezerve: Pleşca, Plămadă, Ichim, Roman, Bordeianu, Popovici, Hadnagy

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Valentin Avram (Bucureşti), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA