-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

CSMS Iaşi – FC Botoşani. C. Şfaiţer: „Va fi adevăratul derby al Moldovei pentru o cupă europeană”

fc bt-csms iasi (7)

CSMS Iaşi şi FC Botoşani şi vor lupta mâine după amiază, de la ora 18.00, pentru un loc în preliminariile Europa League. Oficialii FC Botoşani aşteaptă cu nerăbdare această partidă şi spun că singurul obiectiv este victoria.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, susţine că partida de mâine seară va fi un adevărat derby al Moldovei deoarece meciul are o miză foarte mare.

„Am ajuns într-un moment frumos pentru FC Botoşani. Avem oportunitatea să terminăm campionatul frumos. Depindem doar de noi. Ar fi extraordinar pentru Botoşani, pentru munca depusă, să terminăm frumos, cu şanse mari să terminăm pe locul şapte. Va o sărbătoare a Moldovei. Cu ani în urmă erau derbyuri între Vaslui-Iaşi, Bacău-Iaşi, Piatra Neamţ-Iaşi. Va fi adevăratul derby al Moldovei pentru o cupă europeană”, a declarat Cornel Şfaiţer, adăugând:

„Jucătorii au moral, Leo a avut discuţii cu ei, am vorbit şi eu cu ei. Sunt capacitaţi sută la sută ca să reuşim performanţa pentru al doilea an consecutiv. Nu ne va fi uşor. În fotbal trebuie să ai şi şansă. Ne aşteaptă un meci greu şi cu un stadion plin. O atmosferă de mare sărbătoare. Vreau să avem linişte până la ora jocului. Ne dorim să iasă un spectacol fotbalistic şi cel mai bun să câştige”.

În acelaşi timp, oficialul botoşănean se gândeşte şi la meciul cu CFR Cluj care se va juca duminică sau luni, în funcţie de rezultatul partidei de la Iaşi. El îşi doreşte revanşa în faţa CFR-ului după înfrângerea cu 6-0 din tur.

„Ar fi extraordinar să ne bucurăm duminică sau luni. Întâlnim două echipe puternice. CSMS Iaşi care a condus tot play-out-ul, CFR o echipă care a câştigat finala Cupei României, cu jucători valoroşi. Avem o revanşă de luat. Indiferent de ce se întâmplă la Iaşi, avem obligaţia să dăm totul în faţa propriilor suporteri. Avem şi moral în faţa lor chiar dacă am fost învişi usturător. În debutul nostru în Liga I am reuşit un 0-0 cu CFR Cluj, în decembrie am reuşit o victorie foarte importanţă. Avem toate atuurile să reuşim o victorie în ultimul joc”, a mai declarat Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA