20.2 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

CSMS Iaşi – FC Botoşani. Autocare pentru fanii care vor să facă deplasarea la Iaşi. „Suntem pregătiţi, punem câte vor fi nevoie”

fc bt el galerie (3)

Conducătorii clubului FC Botoşani au luat decizia de a închiria mai multe autocare pe care le vor pune la dispoziţia suporterilor intersaţi să-şi susţină echipa în derby-ul Moldovei. În afara galeriei, aproape o sută de botoşăneni şi-au exprimat dorinţa de a face deplasare.

„Ne dorim să vină cât mai mulţi spectatori. Fiind intrarea liberă, e clar că va fi un stadion plin. Am anunţat de ieri că punem la dispoziţie autocare. Suntem pregătiţi, punem câte vor fi nevoie. La 15.00 este plecarea de la stadion. Dacă va fi cazul, a doua serie va pleca la 15.30. suntem pregătiţi să punem la dispoziţie cât mai multe autocare. Vor fi mulţi care se vor deplasa şi cu maşinile personale”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, care este convins că nu se vor înregistra niciun fel de incidente la acest meci.

„Noi ne-am comportat civilizat pe toate stadioanele din ţară şi nu văd să fie vreun incident mâine. Nu ar da bine pentru imaginea Botoşaniului. Am încredere că toţi cei care vor fi prezenţi la joc se vor comporta civilizat şi ne dorim să-i susţină frenetic pe jucători”, a adăugat oficialul botoşănean.

Partida dintre CSMS Iaşi şi FC Botoşani se va juca mâine, începând cu ora 18.00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA