10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

CSMS Iaşi a dat lovitura. Wesley va semna astăzi cu echipa din Copou

wesley foto prosport

Brazilianul Wesley a ajuns luni la Iaşi, aproape de miezul nopţii, iar astăzi va semna contractul cu nou-promovata CSMS. Fostul golgeter al Vasluiului a fost aşteptat la Aeroportul Internaţional Iaşi de preşedintele Florin Prunea şi a evitat să vorbească cu presa. „Sunt foarte obosit. Abia aştept să semnez cu Iaşiul. M-a convins şi antrenorul Marius Lăcătuş să vin”, a declarat Wesley.

La doi ani după ce a plecat din Liga 1, brazilianul Wesley este aproape de o revenire în fotbalul românesc. Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 este dorit de CSMS Iaşi, echipă nou promovată în acest sezon pe prima scenă a fotbalului românesc. Jucătorul de 33 de ani a sosit deja la Iaşi şi ar putea semna noul contract luni.

„Sunt bucuros că am revenit în România. Am prieteni buni acolo (n.r. – la CSMS Iaşi), a fost antrenorul meu (n.r. – Marius Lăcătuş). M-a sunat dacă vreau să joc şi am zis da. Îmi era dor de România! Când am venit la Vaslui, era la fel, o echipă mică. Pentru mine nu contează. Păcat că nu mai există FC Vaslui. Asta e viaţa. Pot să spun că m-au căutat şi alte echipe din Liga 1, dar nu au făcut nimic concret”, a spus Wesley pentru Dolce Sport la sosirea în România. Atacantul a menţionat că a vorbit cu foştii colegi de la FC Vaslui despre dispariţia acestei echipe:„Ştiu multe lucruri, de ce s-a desfiinţat Vasluiul, dar nu pot să le spun. Domnul Adrian Porumboiu s-a supărat… E păcat, dar asta e!“.

Citeşte mai mult pe Prosport

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA