26.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

CSM Botoșani va reveni în divizia A și va avea pe bancă fostul antrenor cu portarii de la Lazio

Cătălin Stoleru nu a abandonat proiectul CSM Botoșani și vrea să readucă echipa în divizia A chiar dacă în acest sezon a renunțat din motive financiare.

De curând, Cătălin Stoleru, președintele clubului CSM Botoșani, a bătut palma cu antrenorul Radu Roșu iar din această vară se va realiza o nouă echipă.

“În procent de 90% Radu Rosu este antrenorul CSM Botosani cu care am stabilit în mare parte detaliile colaborării, dar datorită faptului că încă nu avem definitivat un buget vom finaliza discuțiile după sesiunea de proiecte cu fonduri nerambursabile de la Consiliul Local și Consiliul Județean. Antrenor secund va fi Bogdan Muraru, fost jucător și antrenor în sezonul trecut. Veștile bune vin și din zona sponsorilor. Am început discuții cu câțiva oameni de afaceri locali din Botoșani care doresc să ni se alăture pentru că avem nevoie de un buget stabil pentru a face față rigorilor Diviziei A. În acest sens, sperăm ca în următoarele săptămâni să anunțăm colaborarea cu un cunoscut brand local”, a declarat Cătălin Stoleru.

Viitorul antrenor al CSM Botoșani este absolvent al cursului Professional Handball Coaching, curs susținut de antrenori de top, precum Xavier Pascual.

Radu Roșu a antrenat mai mulți ani grupele de junior de la Olympia Aprilia (Italia) iar în sezonul trecut a fost antrenor cu portarii la SS Lazio.

“A venit propunerea prietenului meu Cătălin  și m-am gândit că poate fi o bună repatriere.  De ce Botoșani? O prietenie de câțiva ani cu unul dintre jucători (n.r Bogdan Horopciuc) și o prietenie de o viață cu Cătălin Stoleru. Îmi doresc să avansez profesional și nu în ultimul rând doresc să contribui la progresul handbalului românesc. Îmi doresc să creez un nucleu de jucători de valoare în jurul cărora să creștem jucători tineri. Trebuie să aducem cât mai mulți tineri în special din Botoșani pentru a crea o emulație în jurul echipei. Orice antrenor își dorește să lucreze cu tineri pentru că aceștia aduc prospețime și entuziasm unei echipe. Dragi suporteri  botoșăneni, vă îndemn să veniți la sală pentru că handbalul înseamnă spectacol și handbaliștii au o viteză în plus cu sala plină. De asemenea, vă promit că CSM Botoșani va fi o forță în Divizia A”, a fost mesajul lui Radu Rosu, viitorul antrenor al CSM Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA