24.6 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

CSM Botoșani se pregătește de derby-ul cu Suceava. C. Stoleru: „Veniți să umplem sala”

CSM Botoșani va juca vineri după amiază, pe teren propriu, împotriva formației CSU Suceava, principala favorită la promovarea în primul eșalon al handbalului românesc.

Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani, a făcut un apel către suporteri și a promis că jucătorii vor face tot posibilul pentru a câștiga și a urca pe primul loc.

“După două victorii meritate urmează meciul cu CSU Suceava, un meci foarte important pentru noi, mai ales pentru că dacă vom învinge am putea încheia acest  minitur fără înfrângere. Desigur, sucevenii vin cu un ascendent moral dar și cu o mare tradiție în spate ceea ce cu siguranță îi pune în poziția teoretică de favoriți ai acestui derby. Ne cunoaștem foarte bine adversarii și cu siguranță revenirea lui Bogdan Șoldănescu, o adevărată legendă a handbalului românesc, precum și prezența în teren a jucătorilor cu mare experiență, a căpitanului nostru Florin Ciubotariu și a legendarului  Cristian Adomnicăi, vor crește încrederea noastră dar și jocul foarte bun din ultimele două meciuri  ne îndreptățesc să sperăm la o victorie. Dragi botoșăneni iubitori ai sportului, avem nevoie de sprijinul vostru. Veniți la polivalentă să umplem sala! Promitem că echipa noastră va da totul pe teren pentru victorie! HAI Botoșani ! Hai CSM!”, a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA