20.6 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

CS Mioveni – FC Botoșani 0-2. Au marcat Dican și Patache

FC Botoșani s-a deplasat la Mioveni pentru meciul din etapa a VII-a a play-out-ului, un meci cu miză pentru ambele formații. CS Mioveni avea nevoie de victorie pentru a scăpa de emoțiile barajului pentru menținerea în Liga 1. De partea cealaltă, botoșănenii încă speră la locul 7 și la o participare în Conference League.

Prima repriză a fost modestă, cu puține ocazii la cele două porți. Gazdele au început în atac partida iar în minutul 8 Coșereanu a șutat pe poartă dar Pap a respins în corner. La prima acțiune ofensivă a botoșănenilor, Mihai Roman II a marcat dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 20, Mailat reia spre poartă dar mingea trece puțin pe lângă bară. CS Mioveni încearcă să controleze jocul, Trif șutează de la aproximativ 30 de metri, mingea trece pe lângă poartă iar la pauză scorul era 0-0.

Jucătorii celor două formații au ieșit ceva mai motivați de la vestiare dar spectacolul de pe teren este la fel de modest. Nicio ocazie de gol în primele 15 minute din partea secundă. Enriko Papa este iertat de arbitrul Istvan Kovacs care nu îi arată al doilea cartonaș galben și imediat Marius Croitoru îl înlocuiește pe albanez, cu Florescu.

În minutul 70, FC Botoșani deschide scorul. Tîrcoveanu a executat un corner de pe partea dreaptă iar Dican a marcat cu capul. CS Mioveni încearcă să egaleze repede, Șerbănică șutează de la 20 de metri dar Pap prindă fără probleme. În minutul 76, Mihai Roman II are o mare ocazie de a marca dar scorul rămâne 0-1. Sanoh șutează peste poartă iar în minutul 84 Andrei Patache marchează pentru 0-2. Acesta este primul gol marcat de Andrei Patache în Liga 1.

Gazdele au șansa de a reduce din diferență în prelungirile meciului dar mingea trece peste poartă iar echipa antrenată de Marius Croitoru se impune la o diferență de două goluri.

FC Botoșani acumulează 38 de puncte și se apropie la un punct de Rapid București, echipă aflată pe locul 7.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA