CS Afumaţi – FC Botoşani 1-0. C. Şfaiţer: “Au jucat cei supăraţi că nu sunt titulari în campionat. Le-a venit rândul să joace şi s-au făcut de râs”

0
505

cornel-sfaiter

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, este extrem de nemulţumit că echipa pregătită de Leo Grozavu a fost eliminată din Cupa României de o formaţie de Liga a II-a. În acest meci au evoluat jucătorii supăraţi că nu sunt titulari în campionat şi au demonstrat că Leo Grozavu are dreptate când îi ţine pe bancă sau când nu prind lotul.

“Sunt supărat pe ei pentru că am fost eliminaţi. Au jucat astăzi cei care erau supăraţi că nu sunt titulari în campionat. Le-a venit rândul să joace şi s-au făcut de râs. Din punctul meu de vedere nu au nicio scuză. Avem pretenţia că suntem mai bine pregătiţi şi trebuia să dominăm chiar dacă terenul era îngust, mocirlos. Au tratat meciul superficial şi e ruşinos că am fost eliminaţi în faza asta. Asta spune mult despre atitudinea unor jucători. Au jucat exact cei care sunt nemulţumiţi că Leo nu îi foloseşte. Matulevicius, Herghelegiu, Bordeianu, Cucu, Patache, Plămadă, Popovici. Au jucat supărăcioşii. Nu au avut atitudine. Jucătorul roman trebuie ţinut sub presiune”, a declarat Cornel Şfaiţer.