23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

Croitoru îi răspunde lui Becali: “E cea mai mare prostie. Sunt lucruri care pot fi confirmate”

Gigi Becali a declarat că transferul lui Denis Haruț a picat după ce jucătorul a discutat cu Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani. Ba mai mult, a afirmat că Marius Croitoru era în mașină, într-o parcare din apropiere.

Eu cred că totul s-a rupt când el a vorbit cu Croitoru. A stat în parcare, nu știu de ce nu a venit și el la discuții. Ce, noi nu eram oameni? Nu am fi avut nicio problemă, era antrenorul lui, l-am fi primit fără probleme. În fine… L-a sunat, i-a zis de cei doi ani în plus de contract, ce i-a mai spus, ce nu i-a mai spus și apoi ne-a refuzat”, a declarat Gigi Becali

Marius Croitoru a negat afirmațiile lui Becali dar în același timp a precizat că Haruț nu are impresar și că l-a ajutat să-și negocieze contractual cu FC SB.

“E cea mai mare prostie. Eu eram la hotel, nu am fost în parcare. Vulturar l-a luat de la hotel, sunt lucruri care pot fi confirmate. E treaba dumnealui, să declare ce vrea. Sau ce a fost informat. Pentru că el nu a fost acolo. Când s-a pus problema să se discute transferul lui Denis de la Botoșani la FC SB, băiatul a spus clar: nu merg la București decât cu Marius, pentru că eu nu am impresar. Toată lumea știa acest lucru. Ne-am întâlnit cu impresarul care a intermediat tranzacția, mă refer la domnul Vulturar, a discutat, am pus la punct toate detaliile pentru că lipseau anumite lucruri pe care le-am stabilit la Timișoara. Am schimbat tot ce era de schimbat și nu a fost nici cea mai mica problemă. Băiatul a plecat cu domnul Vulturar după care mi-a dat share location, să vin să-l iau pentru că nu a semnat. Telefonul la care face referire domnul Becali este dat părintelui lui, tatălui lui. Nu mie”, a declarat Marius Croitoru la Prosport LIVE.

Antrenorul principal al FC Botoșani este convins că Denis Haruț nu va fi afectat și că va avea evoluții foarte bune în continuare.

“De ce să fie afectat?  Dacă vroia să nu fie afectat, semna. El a luat decizia să nu semneze. Împreună cu părintele lui. Asta denotă că este un caracter puternic și nu îi este teamă.

L-am sfătuit să se ducă cu încredere pentru că este un pas imens în cariera lui. Dacă eu sau domnul Iftime nu vroiam să ajungă la FC SB, nici nu se discuta”, a adăugat Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA