23 C
Botoșani
duminică, 14 august 2022

Croitoru are o clauză de reziliere de 2 milioane euro. Iftime: “El are încă doi ani contract cu mine”

După ce Becali a început să-l laude pe Croitoru și a anunțat că este pe lista lui pentru FC SB, Valeriu Iftime a reacționat. Patronul FC Botoșani a precizat că Marius Croitoru are o clauză de 2 milioane de euro și că și-a prelungit contractul până în iunie 2024.

Contractul lui Croitoru expira la finalul acestui sezon dar Valeriu Iftime i-a propus prelungirea pentru încă două sezoane. Antrenorul a acceptat și a acceptat și clauza de reziliere, în valoare de 2 milioane de euro.

„E ușor să-l complimentezi pe Marius Croitoru acum. Acum trei ani, nu-l complimenta nimeni. Ce vă garantez este că el are încă doi ani contract cu mine. I-am făcut, la cererea lui, i-am făcut o clauză de reziliere de două milioane de euro. El mi-a propus! Așa că, cine-mi dă două milioane de euro, i-l dau.

Îl văd antrenor la orice echipă mare, inclusiv FCSB, dar cred că filosofia lui de fotbal trebuie ajutată de mulți factori. Eu îl văd antrenând la echipele mari. El învață fotbalul din toate sursele care pot exista și bravo lui. Nu știu dacă e cea mai bună chimie între Marius și domnul Becali. Nu știu!”, a declarat Valeriu Iftime, joi dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA