20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Croitoru a răbufnit: “Nu sunt nici măcar suporteri de rezultat. Să încurajeze această echipă”

Marius Croitoru nu a avut o relație foarte bună cu spectatorii care vin la meciurile echipei FC Botoșani. Încă de la început a fost înjurat și apostrofat de unii spectatori iar el a reacționat de câteva ori în timpul meciurilor.

Chiar a reușit cea mai bună performanță din istoria clubului, relația lui Marius Croitoru cu suporterii botoșăneni nu a devenit una foarte bună. În conferința de presă susținută astăzi, antrenorul botoșănean a reacționat și a spus că la meciul de sâmbătă vor veni mulți spectatori dar nu pentru a încuraja pe FC Botoșani ci pentru a vedea echipa lui Gigi Becali.

“Tot timpul au venit suporterii să vadă pe Steaua și nu pe Botoșani. Din păcate. În timpul meciului cu Iași, unii deja făceau calcule. Ei ar trebui să fie mândri de acești băieți și nu să vină și să facă jocuri de culise. La 1-0 pentru Iași, că le dăm meciul. La 2-1 eram buni. Sunt lucuri care deranjează. Din păcate, educația lasă de dorit. Este treaba suporterilor. Să vină la stadion, nu sunt la teatru. Să înțeleagă că trebuie să încurajeze această echipă din primul și până în ultimul minut. Nu sunt nici măcar suporteri de rezultat pentru că rezultate au fost”, a spus Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA