1.8 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

Cristian Roman: “Data de 12 iunie 2015 înseamnă începutul-sfârşitului pentru acest guvern. Prăbuşirea este inevitabilă”

roman cristian

Liberalii au încercat scape de Guvernul Ponta înaintea vacanţei parlamentare dar tentative lor nu a avut sorţi de izbândă. Alianţa formată din PSD, PC şi UNPR a funcţionat foarte bine iar liberalii nu au avut nicio şansă de a veni la putere.

Parlamentarii PNL nu s-au resemnat şi sunt optimişti că în toamnă vor reuşi să scape de Guvernul Ponta şi să vină la putere.

“Chiar dacă Guvernul Ponta nu a fost demis la această moţiune de cenzură, data de 12 iunie 2015 înseamnă începutul-sfârşitului pentru acest guvern. Ei sunt în cădere liberă iar prăbuşirea este inevitabilă. Clientele lor politică a intrat în panică şi perspective de a-şi pierde privilegiile îi face să acţioneze disperat”, a afirmat deputatul Cristian Roman care a făcut referire şi la situaţia din municipiul Botoşani:

“Un mod de a acţiona disperat l-am întâlnit la viceprimarul de la viceprimăria Botoşani. Eu nici nu ştiu exact cum îl cheamă. S-a gândit el să-i sancţioneze pe cei care au participat, în mod democratic, la un miting aprobat. Probabil este o reminescenţă a comunismului, a lui Ion Iliescu. Problema este că atunci când el dădea declaraţii, făcea exact politică în interesul PSD-ului. Concluzia este că nu trebuie lăsaţi copiii să se joace cu chibriturile”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA