19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Cristian Achiței: “Pe mulți kilometri ai Drumului Strategic se poate circula deja în condiții foarte bune” FOTO

Lucrările pe drumul strategic sunt în grafic și deja se circulă în condiții bune pe mai multe tronsoane. Senatorul Cristian Achiței, cel care a demarat acest proiect, a circulat pe cei 106 kilometri pentru a vedea dacă firmele care au câștigat licitațiile și-au făcut treaba.

“Am parcurs în ultimele zile toți cei peste 100 de kilometri ai Drumului Strategic pentru a vedea la fața locului stadiul lucrărilor de modernizare pe fiecare din cele trei tronsoane. Este un proiect pe care îl urmăresc cu maxim interes dat fiind că am fost implicat în inițierea și în asigurarea finanțării sale, în calitate de vicepreședinte al CJ Botoșani, un proiect extrem de important pentru botoșăneni.

După ce, timp de patru ani, proiectul a fost împotmolit din cauza incompetenței factorilor de decizie din conducerea CJ, în prezent lucrările decurg, în sfârșit, într-un ritm bun. Pe mulți kilometri ai Drumului Strategic se poate circula deja în condiții foarte bune, după turnarea primului strat de asfalt. Mă bucur să constat că, pe toate aceste sectoare, investiția este apreciată la justa sa valoare de către toată lumea, inclusiv de cei care inițial au ridiculizat proiectul, asemuindu-l cu un ”brăduț de Crăciun”, iar acum nu ratează nici un prilej pentru a-și face selfie-uri cu asfaltul proaspăt turnat, cu podețele noi, cu trotuarele și rigolele care dau un aspect frumos fiecărei localități”, a precizat Cristian Achiței.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA