3.7 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Cristian Achiţei: “Nici un parlamentar PSD nu a susţinut cu adevărat Teatrul Mihai Eminescu”

achitei-harta-drumuri

Social democraţii au anunţat astăzi că judeţul Botoşani este pe locul şase în ţară în ceea ce priveşte alocările de fonduri pe programul PNDL2. S-au alocat sume semnificative pentru drumuri, apă-canalizare, şcoli, grădiniţe, puncte sanitare sau iluminat public dar niciun leu pentru Teatrul Mihai Eminescu.

Deputatul PNL Cristian Achiţei a postat un mesaj pe facebook prin care îi acuză pe cei şapte parlamentari PSD că nu au susţinut proiectul de reabilitare a Teatrului Mihai Eminescu, un proiect care a eşuat din vina fostului primar PSD Ovidiu Portariuc.

“Mă bucur azi, doar pentru faptul că tronsoane importante de drumuri judeţene, pe care le-am propus încă din 2015,când eram vicepreşedinte al CJ Botoşani, vor fi finanţate prin PNDL2.
Deasemeni mă bucur pentru toate proiectele pe care fiecare unitate administrativ teritorială le va putea pune în aplicare prin programul PNDL2. 
Sunt în acelaşi timp trist, pentru că lucrările de reabilitare şi consolidare a Teatrului Mihai Eminescu din municipiul Botoşani nu au fost finanţate de guvernarea PSD.
Nici un parlamentar PSD nu a susţinut cu adevărat această lucrare. 
Dar despre asta, vom discuta în săptămânile următoare. Şi mai ales despre creditele de angajament. Adică despre bani care nu există!”, a postat deputatul Cristian Achiţei, pe contul personal de facebook.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA