17.2 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Cristian Achiței: “Cel târziu la sfârșitul lunii iunie vom avea primul strat de asfalt pe tronsonul Botoșani – Flămânzi”

La sfârșitul lunii iunie se va putea circula în condiții bune pe drumul Botoșani – Flămânzi. Asta spune senatorul Cristian Achiței care a avut discuții atât cu reprezentanții companiei care execută lucrările cât și cu reprezentanții CNAIR.

Potrivit parlamentarului botoșănean, în momentul de față se asfaltează în zona Flămânzi – Cotu – Copălău și urmează să înceapă turnarea primului strat de asfalt și pe tronsonul Botoșani – Copălău.

“Pe acest sector, toate dalele au fost sparte, au fost împănate cu material pietros iar acum se lucrează la stratul de fundație din piatră spartă care va avea o grosime minimă de 20 centimetri. Din discuțiile avute cu antreprenorii și cu cei care urmăresc această lucrare, imediat cum se va finaliza stratul de piatră spartă, se va veni cu primul strat asfaltic. Eu cred că cel târziu la sfârșitul lunii iunie vom avea primul strat de asfalt pe tronsonul Botoșani – Flămânzi. Îi rog pe cei care utilizează drumul să mai aibă un pic de răbdare. A început a turnarea primului strat asfaltic dinspre Flămânzi spre Cotu. În Flămânzi avem încă de anul trecut primul strat asfaltic iar acum se lucrează la rigolele betonate. Din această vară vom avea o variantă de circulație spre Iași, prin Flămânzi – Prăjeni”, a precizat senatorul Cristian Achiței.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA