0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Cristian Achiţei: „Cei de la PSD fac declaraţii politice. Noi facem treabă”. VEZI în ce stadiu sunt lucrările la drumurile judeţene

drum Vorona

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Botoşani spun că până la sfârşitul lunii viitoare vor finaliza asfaltarea a aproximativ 30 de kilometri de drum judeţean. Aceştia au avut discuţii cu constructorii şi le-au solicitat să lucreze non-stop pentru a finaliza investiţiile.

 

Vicepreşedintele Cristian Achiţei spune că o parte dintre drumurile judeţene sunt deja finalizate şi urmează să se facă recepţia.

„Săptămâna viitoare va fi conferinţa de închidere a proiectului drumului judeţean de la Coşula. Luni vom semna procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor la drumul judeţean de la Vorona. Pregătim deja iar la sfârşitul lunii octombrie va urma recepţia la drumul de la Călăraşi. Văd cât de mult pot să fac la drumul Cristeşti – Curteşti. La Cristeşti totul este asfaltat aşa cum am spus cu o lună în urmă. Eu nu sunt Portariuc să vorbesc aiurea. Avem discuţii cu constructorii şi încercăm să ne încadrăm în graficul de lucrări. Sper ca şi organismele care rambursează banii să ne plătească cererile de plată la timp. Cei de la PSD fac declaraţii politice. Noi facem treabă. În timp ce domnul Portariuc inaugurează o şarpantă pe an, noi vom închide aproape 30 de kilometri de drum judeţean asfaltat”, a precizat Cristian Achiţiei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA