24.7 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Cristi Pustai: „Nu ni se spun nişte zile în care jucăm. Mergem la Tg. Mureş şi nu ştim când jucăm în etapa următoare”

cristi pustai la botosani (5)

În cazul în care FC Botoşani va termina sezonul pe locul nouă, va începe play-outul cu două deplasări. În prima etapă din play-out va juca la Tg. Mureş sau Iaşi după care se va deplasa la Timişoara. În schimb, dacă ar termina pe 10, echipa antrenată de Cristi Pustai ar juca în primele trei etape din play-out cu formaţiile de ultimele trei locuri ale clasamentului.

Cristi Pustai nu este foarte interesat de adversarii din debutul play-outului ci este nemulţumit de faptul că nu ştie când se vor juca primele meciuri din următoarea fază a campionatului.

„Nu ni se spun nişte zile în care jucăm. Mergem la Tg. Mureş şi nu ştim când jucăm în etapa următoare. Înţeleg că depindem de televiziuni dar ar trebui oameni care să ştie că începem un nou campionat şi să ne spună nişte zile. Noi vom juca în următoarele două etape în deplasare, trebuie să-ţi faci un program, rezervări la hotel… Plecăm mâine în deplasare şi nu ştim când jucăm următorul meci. Pentru că se termină meciul târziu, rămânem peste noapte la Tg. Mureş, facem refacerea. Dacă jucăm vineri, este o zi pierdută. Sunt oameni care au familii”, a declarat Cristi Pustai.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA