Cristi Pustai: “Ne-ar trebui cam 1.4 puncte câştigate pe meci”

0
632

cristi pustai la botosani (5)

Profesorul de matematică de pe banca tehnică a FC Botoşani şi-a făcut calculele şi consideră că pentru salvarea de la retrogradare ar fi nevoie de o medie de 1,4 puncte pe meci. Asta înseamnă că FC Botoşani trebuie să-şi câştige toate meciurile de pe teren propriu ceea ce nu va fi uşor.

„Eu am făcut nişte calcule şi vom vedea. Deocamdată din trei meciuri sub comanda mea, am luat patru puncte. Suntem într-un grafic deoarece am depăşit un punct pe meci, dar trebuie să ne ducem mai sus pentru că noi eram sub media de un punct câştigat pe meci, eram foarte jos. 1,2 puncte câştigate pe meci îţi dau speranţe să vii deasupra liniei, dar nouă ne-ar trebui cam 1.4 puncte câştigate pe meci. Urmează al patrulea meci şi să vedem ce va fi”, a spus Cristi Pustai.

Tehnicianul FC Botoşani speră ca la meciul cu ACS Poli Timişoara să vină cel puţin acelaşi numpr de spectatori ca în partidele cu Tg. Mureş şi Craiova.

„Exact ca şi la celelate meciuri este important aportul publicului. Suporterii vin însă dacă reuşim să câştigăm şi să-i câştigăm, să-i aducem la stadion prin evoluţiile noastre. Eu cred că meciurile de aici cu Tg.Mureş şi Craiova au fost frumoase şi de aceea sper în aportul şi calitativ dar şi cantitativ al publicului”, a mai declarat Cristi Pustai.