-0.1 C
Botoșani
duminică, 4 decembrie 2022

CRIN ANTONESCU: Votăm împotriva noului guvern Ponta

News Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că PNL va vota, marţea viitoare, împotriva învestirii noului Guvern Ponta, el declarând, totuşi, că România are nevoie foarte repede, după o criză prelungită şi artificială, de un guvern stabil, nu cu interimari.

"Dacă decizia de a veni marţi, 4 martie, în Parlament, cu o nouă formulă guvernamentală, este reală, se adevereşte, cred că e o decizie bună. PNL, sigur, va vota împotriva unei asemenea formule, dar socotim că este demersul normal. România are nevoie foarte repede, după o criză prelungită şi artificială, de un guvern, nu cu interimari, de un guvern stabil", a afirmat liderul PNL.

Potrivit afirmaţiilor sale, trebuie săse ştie "cine guvernează cu depline puteri".

"Trebuie să ştim cine susţine această guvernare, deci din cine este alcătuită majoritatea parlamentară. Aceste clarificări sunt absolut necesare într-o democraţie şi mergem mai departe, după regulile jocului democratic, cu putere şi opoziţie, cu tot ceea ce înseamnă mersul normal al unui regim democratic. Este foarte bine pentru această ţară să avem cât mai repede un guvern şi o majoritate foarte clar definite", a adăugat acesta.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

159 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA