23.3 C
Botoșani
sâmbătă, 2 iulie 2022

Cresc tarifele la Cornișa: “Ne termină plata facturilor și utilităților”

Conducerea DSPSA a solicitat aprobarea majorării tarifelor de acces în obiectivele parcului de agrement Cornișa. Propunerea DSPSA urmează a fi analizată de reprezentanții primăriei și supusă spre aprobare în Consiliul Local.

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, spune că solicitarea de majorare a tarifelor vine ca urmare a creșterii tarifelor la utilități.

“Anul acesta s-au scumpit foarte mult utilitățile. Factura la energie termică s-a dublat. Cei de la energie electrică au dublat prețul. Prețul carburantul cu care întreținem cele 51 de hectare, s-a dublat. Apa și canalizarea au prețuri astronomice. Ne termină plata facturilor și utilităților. Am propus Consiliului Local majorarea tarifelor la Cornișa. Din câte știu, ele sunt în dezbatere publică și ar trebui să facem acest pas pentru a acoperi din cheltuieli. Salariile au rămas la același nivel, alți oameni nu am mai angajat dar în schimb sunt împovărătoare aceste utilități. Nu este vina mea că s-au scumpit utilitățile”, a spus Eugen Țurcanu care a mai precizat că majorarea solicitată este între 30 și 40%.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA