17.2 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Credit pentru asfaltarea mai multor străzi din municipiul Botoșani

Primăria Botoșani va contracta un credit bancare pentru asfaltarea mai multor străzi de la periferia municipiului. Primarul Cosmin Andrei spune că în momentul de față se lucrează la documentația tehnică iar dacă nu vor apărea alte surse de finanțare, va apela la un credit bancar.

În cursul anului trecut, Primăria Botoșani a realizat documentația tehnică pentru două zone din municipiu urmând ca  lucrările să fie realizate prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

“În acest moment avem proiecte depuse pentru reabilitarea străzilor, cvartalul 1 și 2, plus o serie de străzi pe care le-am abordat separat, într-un cuantum de 42 de milioane lei. Dintr-o prefinanțare pe care o avem pentru municipiul Botoșani, de 43 milioane lei. Avem în desfășurare procedura pentru proiectul tehnic la străzile din spatele cartierului Împărat Traian. În maxim două luni vom avea documentația și pentru aceste străzi. Intenționez contractarea unui credit. Pentru cvartalul 1 și 2 a apărut această oportunitate de finanțare prin Programul Anghel Saligny. Aveam documentația tehnică și am depus pentru mai mult de 20 de străzi și așteptăm semnarea contractului de finanțare. Pentru celelalte străzi facem proiectul tehnic”, a spus primarul Cosmin Andrei care a mai precizat că anul acesta vor fi modernizate câteva străzi, cu bani din bugetul local.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA