2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Costel Șoptică: Nu este nicio pierdere plecarea domnului Judele. Ne așteptam

Costel Șoptică, președintele Organizației Județene a PNL Botoșani, spune că plecarea lui Radu Judele la PMP nu reprezintă o pierdere pentru liberali. Liderul PNL Botoșani a afirmat că în ultima perioadă Judele nu s-a implicat nici din punct de vedere politic și nici administrativ.
Faptul că Radu Judele a lipsit de la mai multe ședințe de Consiliu Județean și nici nu a participat la acțiunile partidului, i-a nemulțumit pe liderii PNL.

„Nu este niciun fel de pierdere. Partidul Național Liberal are suficiente resurse. În ultima perioadă sunt foarte mulți oameni noi care vin în partid, ingineri, oameni de afaceri, medici, profesori. Nu se pune o problema că ar fi o pierdere domnul Judele. Dumnealui a plecat singur. Este decizia dânsului și nu vreau să o comentez și nu merită să fac acest lucru. Este o vorbă în popor: mânănci un sac de sare în casă cu cineva și încă nu știi cu cine ai de a face. Noi ne așteptam pentru că activitatea dumnealui a fost slabă în ultima perioadă atât pe plan politic cât și administrativ. A lipsit destul de mult de la ședințele de Consiliu Județean. Eu am avut o discuție cu dumnealui acum trei săptămâni și i-am pus în vedere că trebuie să ia o decizie. Nu putem avea consilier județean care lipsește de la ședințe. În Biroul Permanent Județean am luat o decizie ca fiecare consilier să se ocupe de activitatea politică și administrativă a cel puțin două-trei UAT-uri. Probabil și din acest motiv, dumnealui a luat această decizie. Nu este nicio pierdere”, ne-a spus senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA