1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Costel Șoptică face pasul în spate dar va avea loc eligibil la alegerile parlamentare

Deputatul Costel Șoptică a acceptat să facă pasul în spate și să renunțe la funcția de președinte al Organizației Județene PNL Botoșani, așa cum i-a solicitat Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal. Surse din PNL ne-au spus că în urma acestei decizii, Costel Șoptică va avea garantat un loc eligibil la alegerile parlamentare de la finalul acestui an.

  • Omul de afaceri Valeriu Iftime va fi coordonatorul Organizației Județene PNL Botoșani

Sâmbătă, Botoșani Online a anunțat că Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal i-a cerut lui Costel Șoptică să facă un pas în spate și să renunțe la funcția de președinte al Organizației Județene PNL Botoșani. Inițial, acesta nu a acceptat și a mobilizat primarii și liderii de organizații locale, care au semnat pentru susținerea lui. A mers cu lista la București dar a fost convins de conducerea centrală a partidului să renunțe la demersul său și să demisioneze, primind în schimb garanția că va fi primul pe lista PNL pentru Camera Deputaților.

Surse din PNL Botoșani ne-au spus că Valeriu Iftime va deschide lista la Senat iar Costel Șoptică la Camera Deputaților. Cât privește Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Județean, liberalii vor miza pe fostul primar Cătălin Flutur și respectiv, prefectul Sorin Cornilă.

Contactat telefonic, Costel Șoptică nu a vrut să facă vreo declarație. În schimb, a anunțat că mâine la ora 13.00 va organiza o conferință de presă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA