10.2 C
Botoșani
luni, 20 martie 2023

Costel Enache la Astra?! Patronul giurgiuvenilor l-a ofertat pe antrenorul FC Botoșani

Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu, i-a făcut o ofertă lui Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani. După ce l-a demis pe Gheorghe Mulțescu, Ioan Niculae a negociat cu Dan Alexa și Edi Iordănescu dar aceștia au refuzat.

Ulterior, Niculae l-a contactat pe Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani. Mai mult, el a discutat și cu conducătorii clubului botoșănean.

Discuţii au fost. Deocamdată am un contract, iar FC Botoşani e un club care mi-a întins mâna şi mi-a dat o şansă în Liga1. Contractul înseamnă foarte mult pentru mine. Ar fi important să-l duc până la capăt. Dacă am acceptul conducerii de la FC Botoșani, pot să discut. Dar acum nu se pune problema„, a declarat Costel Enache, la TV Digi Sport.

Contactat de GSP.RO, Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a declarat că este de acord să-l lase pe Costel Enache să plece la Astra, mai ales că și-ar dori o schimbare la echipă.

„Acest subiect îl voi discuta mâine de la ora 10 cu domnul Costel. În principiu, nu voi fi împotrivă. El are o ofertă de acolo, iar la noi lucrurile par din ce în ce mai greu de rezolvat. Dacă găsesc un antrenor până mâine, va pleca. Dacă nu, mai rămâne până îmi găsesc un antrenor.

Situația de la echipa noastră este dificilă. În mod normal, sunt de acord cu ideea că echipa nu mai are vlagă cu actuala conducere. Ceva trebuie pus în alt context. Nu-l mai văd pe Costel cu același entuziasm de a construi mai departe, de a scoate echipa din groapa în care ne aflăm. O schimbare ar fi benefică pentru mine, iar Costel are șansa de a merge în altă parte. Ar însemna că s-au aliniat astrele”, a declarat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA