Cosmote devine T-Mobile! Anunţul Deutsche Telekom care aruncă în aer piaţa telecom românească

0
655

tmobile

Romtelecom şi COSMOTE România se pregătesc pentru lansarea serviciilor ca parte din familia Deutsche Telekom, folosind identitatea „Telekom”, a anuntat compania, astazi, intr-un comunicat de presa. Potrivit surselorGadgetReport.ro, cel mai probabil incepand cu 12 septembrie, Cosmote va trece sub sigla T-Mobile, urmand sa isi modifice fundamental ofertele.
“Romtelecom şi COSMOTE România vor avea noi denumiri comerciale asociate cu Deutsche Telekom, care vor fi comunicate la momentul oportun, după finalizarea tuturor procedurilor legale. Numele şi identităţile comerciale ale companiilor Germanos Telecom România, Sunlight România Filiala București, NextGen şi Telemobil nu vor fi schimbate”, a precizat Romtelecom.

“Continuitatea serviciilor nu va fi afectată în niciun fel. Serviciile şi produsele existente, fie mobile sau fixe, atât pentru clienţii rezidenţiali, cât şi de business, vor rămâne neschimbate. În plus, odată ce noul brand „T” va fi lansat, clienţii Romtelecom şi COSMOTE România se vor bucura de o experienţă nouă şi îmbunătăţită şi vor beneficia de noi oferte şi promoţii”, se precizeaza in comunicatul de presa.

GadgetReport.ro relata, recent, ca operatorul german pregateste o serie de oferte de abonamente si telefoane cu care vrea sa spulbere concurentii de la Orange, Vodafone si RCS-RDS.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET