23.5 C
Botoșani
sâmbătă, 13 august 2022

Cosmin Andrei: „Nu a fost niciun blocaj în Consiliul Local. Este doar o scuză pentru că nu a făcut nimic” VIDEO

Primarul Cătălin Flutur i-a acuzat în mai multe rânduri pe social democrați că au blocat proiectele de dezvoltare. El a făcut referire atât la Consiliul Local cât și a guvernele PSD din perioada 2016-2019.

Invitat la emisiunea Dialog Deschis, viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că nu a fost niciun blocaj în Consiliul Local, în ultimii patru ani.

„Nu a fost niciun blocaj în Consiliul Local. Am pregătit o listă cu toate hotărârile de Consiliu Local din acest mandat. O voi face publică și voi prezenta maniera de vot din Consiliul Local, cum a votat PSD-ul și cum a votat PNL-ul. Îl invit pe domnul Flutur să aleagă din acea listă două proiecte de dezvoltare care au fost blocate de către Consiliul Local. Vă garantez că nu va găsi niciun proiect blocat de PSD. Este doar o scuză pentru faptul că nu a făcut nimic în acest mandat. Caută o scuză. Nu a venit cu valiza de bani, cu fonduri europene și Consiliul Local să voteze împotrivă. Mai mult, în ultimul timp, când are majoritate în Consiliul Local, de ce nu corectează domnul Flutur ceea ce am blocat noi? Pentru că nu are nimic de corectat. Ar fi venit cu foarte multe proiecte de hotărâri prin care să-și ducă la îndeplinire ceea ce și-a propus. PSD-ul nu mai are majoritate în Consiliul Local. Am făcut amendamente, modificări în proiectul de buget, care s-au referit la 1% din acea sumă.Domnul Flutur dorea să cumpere pietre de curling în valoare de un miliard. Cum să fim de acord cu acest lucru? Avem toată periferia orașului neasfaltată”, a spus Cosmin Andrei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA