23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Cosmin Andrei îl dă în judecată pe Florin Ghiorghiţă

News Conflictul dintre Cosmin Andrei şi Florin Ghiorghiţă se mută din Consiliul Local în sala de judecată. Vicepriarul îl acţionează în judecată pe consilierul local pentru o serie de afirmaţii pe care le-a făcut în şedinţa de astăzi.

După un schimb de replici de la distanţă între Cosmin Andrei şi Florin Ghiorghiţă, acesta din urmă a luat cuvântul şi a spus: “Niciodată nu am susţinut că nu locuiesc în cartierul ANL Cişmea. Din contra, am declarat că nu am nicio proprietate în cartierul respectiv. Domnul Cosmin Andrei ar trebui să ştie lucrul ăsta foarte bine dar probabil fiind sub influenţa unor anumiţi factori, nu a sesizat lucrul ăsta foarte bine. Cei care locuiesc acolo îşi plătesc curentul sau apa.  Atunci când unii care sub influenţa alcoolului sau a anumiţi factori, au spus că s-a furat, iată că poliţia şi instanţa a decis cu totul altceva, domnul Cosmin Andrei. Spre deosebire de dumneavoastră care aţi primit unele amenzi pentru anumite traficuri de substanţe”.

Imediat a venit reacţia viceprimarului Cosmin Andrei care a anunţat că îl va acţiona în judecată pe Florin Ghiorghiţă şi că banii pe care îi va obţine în urma procesului, îi va dona poliţiştilor locali.

“Mi-aş dori să pot face o donaţie mai consistentă decât aţi făcut-o dumneavoastră şi sper să am ocazia în urma procesului pe îl voi intent domnul consilier Ghiorghiţă. Au fost făcute o serie de acuze foarte grave. Nu am făcut până acum pentru că nu au fost făcute cu subiect şi predicat. Îi mulţumesc că astăzi le-a făcut cu subiect şi predicat. Solicit înregistrarea de la Consiliu Local pentru a mă apăra în instanţă”, a spus Cosmin Andrei.

În replica, Ghiorghiţă l-a anunţat pe viceprimar că va depune tot felul de plângeri către Parchet, Poliţie şi DNA. ”V-am mai transmis că abia aştept să ă acţionaţi în instanţă. Am transmis şi pe o reţea de socializare care este un domeniu public. Am vorbit de fiecare dată cu subiect şi predicat. La fel o fac şi astăzi când vă spun că aţi achiziţionat nişte freze la preţ dublu faţă de preţul pieţei, vă acuz public că aţi luat teii de 50 de ori mai scumpi decât pe piaţa liberă. O să fac documente scrise către DNA, Parchet, Poliţie. Nu m-am ferit vreodată de vorbele pe care le spun sau de a merge în instanţă. Deja am început să triit probele organelor de anchetă”, a afirmat consilierul local.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

133 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA