Cosmin Andrei: “Faptul că au venit într-un număr atât de mare demonstrează că nu am greșit cu aceste alegeri”

0
331

Primarul municipiului Botoșani a fost în această seară la spectacolul organizat în Parcul de Agrement Cornișa și a remarcat numărul foarte mare de oameni. El a spus că erau peste 10.000 de oameni la evenimentul organizat de Primăria Botoșani.

“Măsura succesului este dată de numărul persoanelor prezente la concert, cu precădere tineri. Când am decis pe cine să invităm la acest eveniment, am consultat topurile, cele mai dese difuzări la radio. Am luat locul întâi și locul doi pentru a avea artiști pe placul tinerilor. Mâine seară vom avea artiști pe placul celor care sunt mai puțin tineri. Faptul că au venit într-un număr atât de mare demonstrează că nu am greșit cu aceste alegeri”, a spus Cosmin Andrei care a recunoscut că au fost și probleme cu accesul și locurile de parcare.

“Este o problemă la fiecare festival. Am încercat să terminăm asfaltarea străzii Nicolae Sofian dar nu am reușit din cauza condițiilor meteo. Din păcate, acest parc nu a fost gândit cu o zonă pentru concerte în aer liber. Ce facem noi aici este o improvizație. Cele două accese nu sunt foarte bine gândite. Lucrăm cu ce avem și sunt sigur că tinerii sunt încântați de ce am oferit în seara asta. Eu estimez între 10.000 și 15.000 de persoane”, a mai spus edilul municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here