0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Cosmin Andrei: „Domnul primar nu a dus la îndeplinire nici ceea ce și-a propus dumnealui”

Contre de la distanță între primarul Cătălin Flutur și viceprimarul Cosmin Andrei. După ce primarul a acuzat de mai multe ori că majoritatea PSD din Consiliul Local îi blochează proiectele, a venit replica viceprimarului Cosmin Andrei.

Acesta susține că primarul Cătălin Flutur nu a reușit să realizeze nici măcar ceea ce și-a propus și că sunt proiecte aprobate în Consiliul Local dar care nu au fost demarate.

„Domnul primar nu a dus la îndeplinire nici ceea ce și-a propus dumnealui și nici ceea ce i-am propus noi. Pentru strada Iuliu Maniu am propus câțiva ani alocarea unei sume pentru proiecte și execuție dar proiectul nu s-a demarat. Domnul primar nu a dus la îndeplinire nici ceea ce și-a propus dumnealui. Lucrurile de anvergură au lipsit în municipiul Botoșani. Doar partea de funcționare a fost acoperită, au fost acordate subvențiile la termie, transport”, a spus Cosmin Andrei.

Viceprimarul municipiului Botoșani a precizat că pregătește o serie de amendamente la bugetul local care vizează modernizarea mai multor străzi din municipiu.

„Voi face o serie de propuneri pentru străzi care nu au fost tratate cu prioritate. Nu au fost niciodată asfaltate. Din totalul de 160 de kilometri de străzi, 60 de kilometri nu sunt asfaltate. Domnul primar a promis că va trata cu prioritate aceste străzi mărginașe. Voi face propuneri pentru o parte din ele și sper că Direcția de Dezvoltare va aborda aceste investiții”, a adăugat Cosmin Andrei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA