0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Cosmin Andrei a găsit soluţia pentru a scăpa de Eugen Ţurcanu. VEZI ce decizie a luat

cosminandrei

Viceprimarul Cosmin Andrei este de mai bine de un an în „război” cu Eugen Ţurcanu, directorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement. S-au reclamat unul pe altul şi-au adus tot felul de acuzaţii şi fiecare a încercat să-şi elimine „adversarul”.

După ce l-a băgat de vreo câteva ori în comisia de disciplină pe Eugen Ţurcanu, Cosmin Andrei a găsit o soluţie pentru a scăpa pe moment de adversarul său. Viceprimarul l-a informat pe directorul DSPSA că până la sfârşitul anului nu mai are ce căuta la serviciu deoarece este în concediu. Acesta din urmă nu îşi doreşte să plece în concediu şi spune că are treabă la DSPSA.

„Dumnealui mă trimite cu forţa în concediu. Asta este o altă metodă de a încerca să-mi închidă gura, să nu mai vorbesc. Cosmin Andrei e tartorul. Când am cerut eu concediu, nu am fost lăsat să plec să-mi rezolv problemele personale. Nu am cum să mă duc în concediu pentru că este un control al ANAF-ului, pe rambursare de TVA şi am termen trei zile de răspuns. În plus, dacă plecam în concediu demolau ăştia din greşeală casele oamenilor. Mai am de efectuat şapte zile de concediu dar nu am cum să plec acum. Nu stau de dragul de a mă contrazice că cineva”, a afirmat Ţurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA