4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Cornel Şfaiţer: „Victoria de astăzi ne dă încredere pentru meciul cu Steaua”

cornel sfaiter

După victoria cu 2-1 în faţa formaţiei Concordia Chiajna, FC Botoşani a revenit pe locul doi în clasament. Pentru elevii lui Costel Enache urmează meciul cu FC SB de duminică seară, de pe Arena Naţională, un joc în care pot demonstra că nu întâmplător sunt în faţa roş-albaştrilor în campionat.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, consideră că victoria din meciul cu Chiajna este foarte importantă pentru moralul jucătorilor, înaintea înfruntării cu FC SB.

„Mă aşteptam la un meci dificil. În faţa Concordiei tot timpul au fost meciuri aprig disputate. Acum s-a întors rezultatul din vară când am pierdut cu 2-1. Important este că am revenit după 0-1 şi am mai acumulat trei puncte. Ce ar fi însemnat să nu fi pierdut meciul de la Craiova? Meritam un meci egal. Victoria de astăzi este una de moral care ne dă încredere pentru meciul cu Steaua. Nu cream că vom fi pe locul doi la jumătatea turului. Important este să avem în continuare evoluţii bune”, a spus Cornel Şfaiţer.

Cât priveşte arbitrajul, oficialul botoşănean consideră că nu a fost influenţat rezultatul final.

„Au fost unele greşeli dar cel mai important este că rezultatul nu a fost influenţat de arbitraj, golurile marcate. Am înţeles că s-a discutat prin studiouri, că ar fi fost două penalty-uri. Mă bucur că Mihai Roman a ieşit sănătos. M-am speriat. Ştim ce probleme a avut Mihai Roman în trecut şi ce ar fi însemnat o nouă accidentare”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA