-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Cornel Şfaiţer: „Tudor a fost actorul principal. Am luat bătaie de la o echipă care nu a fost peste noi”

cornelsfaiter6ian

Preşedintele clubului FC Botoşani este dezamăgit după înfrângerea de la Craiova. El consideră că elevii lui Leo Grozavu trebuiau să obţină minim un punct în Bănie deoarece CSU Craiova nu a fost o echipă net superioară ca joc.

Oficialul botoşănean consideră că o contribuţie la victoria obţinută de CSU Craiova a avut şi centralul Alexandru Tudor care l-a eliminat uşor pe Ngadeu.

„Este păcat pentru că am jucat. A fost faultul uşor dat. Lovitura liberă din care a marcat Brandan a prea uşor acordată. Tudor a fost actorul principal. Nici penalty nu ne-a dat. A intervenit tuşierul. Tudor a ieşit în evidenţă cu cartonaşele galbene. Nici noi nu am fost aşa cum trebuia. Primul gol a fost luat uşor. L-au lăsat liber pe Băluţă. Şi Lazar are partea lui de vină. Când joci în şase, se vede. Când joci în nouă, ai şanse. Nici Craiova nu a avut nicio ocazie mare. Nu m-a impresionat cu nimic Craiova. Am avut şi ghinion. Roussel s-a accidentat la încălzire. Am pierdut pe nedrept. Am luat bătaie de la o echipă care nu a fost peste noi”, a spus Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA