23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Cornel Şfaiţer: “Să batem noi duminică şi să ia Dinamo campionatul. Ar fi ceva de vis”

Cornel Sfaiter

FC Botoşani va întâlni duminică seară formaţia Dinamo Bucureşti, în primul meci oficial din 2016. Echipa pregătită de Cristi Pustai a revenit ieri din Turcia şi a rămas în capitală, urmând să revină în Botoşani după meciul cu Dinamo.

Oficialii clubului botoşănean nu sunt foarte optimişti înaintea partidei cu Dinamo. Ei susţin că meciul va fi unul foarte dificil şi că s-ar mulţumi cu un egal.

“Va fi un debut greu, un meci mult aşteptat după o perioadă lungă de pregătire. Sezonul trecut am obţinut patru puncte din şase în meciurile cu Dinamo. La momentul acesta suntem egali. Întâlnim o echipă cu foarte multe achiziţii, cu un antrenor ambiţios şi cu siguranţă vor aborda meciul la victorie. La fel vom aborda şi noi. Fiind primul meci vom aborda foarte curajos şi dorim să obţinem ceva, de ce nu şi o victorie. Venim după trei săptămâni de pregătire, important este ca jucătorii să aibă un moral bun. Vrem să arăt bine la meciul cu Dinamo”, a declarat Cornel Şfaiţer care a adăugat:

“Meciul nu e câştigat dinainte, trebuie să credem în noi. Am discutat cu jucătorii, trebuie să încercăm să obţinem maximul. În sezonul trecut am arătat bine cu Dinamo”.

Oficialul botoşănean este cunoscut ca fiind un suporter al echipei Dinamo. Înaintea meciului de duminică. Cornel Şfaiţer îşi doreşte: “Să batem noi duminică şi să ia Dinamo campionatul. Ar fi ceva de vis”.

Pentru partida cu Dinamo, Cristi Pustai nu poarte conta pe Istvan Fulop care este suspendat şi nici pe Dan Roman care s-a accidentat în cantonamentul din Turcia.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA