19.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Cornel Șfaițer, președinte Poli Iași: “Sezonul viitor în meciurile dintre Botoșani și Iași trebuie să dăm o notă de respect”

Fostul președinte al FC Botoșani, Cornel Șfaițer, actual conducător la Poli Iași, se gândește deja la meciurile de sezonul viitor cu formația la care a cunoscut cele mai mari performanțe.

La festivitatea de premiere de după meciul dintre Poli Iași și Dinamo, Cornel Șfaițer era bucuros pentru promovarea obținută cu ieșenii și a rememorat perioada în care a fost numărul unu în fotbalul botoșănean, fie că a fost vorba de Unirea Botoșani sau FC Botoșani.” Toate promovările au fost importante,  la toate m-am bucurat. Deja am multe promovări la activ. Din liga a patra în liga a treia, din liga a treia în liga a doua, din liga a doua în liga 1 , iarăși a fost pentru mine o provocare la Iași în liga a doua. A fost o sărbătoare enormă atunci la Botoșani (nr.2013), sunt deja zece ani de atunci. Iașul este la a 11-a promovare, a șasea după revoluție și mă bucur că am făcut parte din istoria acestui club.Am avut încredere în obiectivul pe care l-am stabilit la începutul sezonului, știam de la început că trebuia să să creionez un lot care să-mi dea speranțe că vom prinde play offul și nu m-am înșelat. După părea mea a fost un play off reușit, după sosirea lui Leo Grozavu și a achizițiilor pe care am reușit să le facem, am avut un lot destul de serios, un lot foarte disciplinat, chiar i-am felicitat pe băieți, a fost singurul loc unde nu am avut probleme de indisciplină. Am avut la dispoziție două echipe iar lucrul acesta s-a văzut și în meciul cu Dinamo. Cel mai important este că nu am dezamăgit iubitorii de fotbal fiindcă se gândeau la lucruri necurate, cred că după 26 de ani de implicare în fenomenul fotbalistic, ma bucur că nu am dezamăgit. Meciurile cu botoșani îmi dorescă să nu fie încrâncenate, cu un public bun, asta îmi doresc, să ne comportăm fair play. Asta am făcut și în confruntările cu Suceava când eram rivali. Sezonul viitor în meciurile dintre Botoșani și Iași trebuie să dăm o notă de respect. Cel mai important este să nu fie incidente.” a încheiat Cornel Șfaițer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA