20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

Cornel Şfaiţer: „Până duminică vom lua o decizie asupra noului antrenor. Garantat aducem alt antrenor până la meciul cu Timişoara”

cornel sfaiter

Preşedintele clubului FC Botoşani consideră că înlocuirea antrenorului Cristi Pustai era singura soluţie pentru a redresa situaţia şi pentru a putea spera la menţinerea în prima ligă. Cornel Şfaiţer a anunţă că până duminică, FC Botoşani va avea un nou antrenor iar acesta va fi pe bancă la jocul cu ACS Poli Timişoara, programat luni de la ora 18.00.

„Sunt momente neplăcute. Cu excepţia lui Marius Popescu, antrenorii au avut mandate destul de lungi la Botoşani. Am luat decizia asta pentru că lucrurile nu funcţionau. Am considerat că în cele zece etape este suficient timp să redresăm corabia. Vrem să rămânem în Liga I şi am considerat că e o decizie bună să încheiem colaborarea cu Cristi. La ultimele joc nu am arătat aşa cum trebuie. Avem jucători valoroşi în toate compartimentele. Echipa asta nu îşi merită locul în clasament. Am fost în vestiarul jucătorilor, am avut o discuţie cu ei, le-am cerut maximă seriozitate. Luni avem o adevărată finală cu Timişoara. Mi-au garantat că se vor prezenta mâine la antrenament capacitaţi 200%. Bejan va conduce antrenamentul de mâine. Până duminică vom lua o decizie asupra noului antrenor. De acum o să sune telefoanele, o să fie antrenori care o să se propună. Vreau să luăm o decizie bună şi să câştigăm puncte. Garantat aducem alt antrenor până la meciul cu Timişoara. Antrenorul care vine nu poate face nimic, în afara discuţiilor cu jucătorii. Alin Bejan este foarte implicat şi ştie ce are de făcut mâine. Zilele acestea voi fi lângă ei”, a declarat Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA