14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Cornel Şfaiţer: “O să mizăm pe jucători tineri în următorul sezon”

cornel sfaiter

FC Botoşani va avea în următorul sezon de Liga I mai mulţi jucători tineri în lot şi va miza pe aceştia încă din primele etape. Oficialii clubului susţin că din momentul acesta obiectivul este promovarea de jucători şi vânzarea acestora.

Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani, susţine că în viitorul sezon vor apărea alţi doi-trei jucători interesanţi, precum Ngadeu sau Cabrera.

“O să mizăm pe jucători tineri în următorul sezon. Leo Grozavu o să-i pregătească bine şi o să-i aruncăm în luptă. Vreau să fim din nou surpriza campionatului cu doi-trei jucători. În ultimii doi ani am demonstrat că am adus jucători buni. Iliev, Dimitrov, Ngadeu, Cabrera. Am încredere că şi în acest an vom reuşi să aducem câţiva jucători foarte buni care vor face pasul la un nivel mai ridicat. Atât jucători câtrăini cât şi români. Un club precum FC Botoşani trebuie să vândă pentru a putea rezista. Dacă vom fi bine organizaţi, vom rezista mulţi ani în Liga I”, a declarat Cornel Şfaiţer care a remarcat că FC Botoşani este singurul club din România care a vândut jucători în acest an.

“Botoşaniul este primul club care a vândut anul acesta. L-am dat pe Martinus, apoi pe Ngadeu. Urmează Cabrera. El este monitorizat de mai multe cluburi din Germania”, a afirmat Cornel Şaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA