13.3 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

Cornel Şfaiţer: „Nu vom suplimenta bugetul pentru a participa în Europa League”

cornelsfaiter22nov

În cazul în care va ajunge în Europa League, FC Botoşani nu îşi va suplimenta bugetul. Conducătorii clubului spun că nu au soluţii pentru a creşte bugetul. În plus, ei spun că nu intenţionează să facă foarte multe transferuri deoarece FC Botoşani nu are posibilitatea de a cumpăra jucători de la alte echipe.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani susţine că în cazul în care echipa va ajunge în Europa League, lotul va fi de maxim 27 de jucători.

„O participare în cupele europene implică multe lucruri. Noi am discutat. O luăm în calcul. Ar fi o premieră, rămânem în istoria clubului. Vacanţa va fi foarte scurtă. Campionatul va începe cu o săptămână mai devreme, la jumătatea lunii iulie. Ca să jucăm în Europa League ne trebuie un lot de cel puţin 26-27 de jucători. Vom avea şi meciurile din Cupa Ligii şi Cupa României. E clar că toate acestea implică nişte costuri suplimentare. După meciurile cu Iaşi, Rapid şi Craiova, vom vedea ce trebuie făcut”, a spus Cornel Şfaiţer.

Cât păriveşte bugetul pentru următorul sezon, oficialul botoşănean spune că va fi asemănător celui din sezonul actual. Doar în condiţiile în care echipa va termina campionatul pe un loc mai bun în acest sezon, bugetul s-ar putea majora cu câteva sute de mii de euro.

„Nu vom suplimenta bugetul pentru a participa în Europa League deoarece nu ne permitem.

Pentru a putea juca la Botoşani, mai sunt nişte lucruri de pus la punct. Am discutat cu cei de la federaţie şi de la ligă. Va veni un delegat UEFA pentru a inspecta arena. Mai sunt nişte îmbunătăţiri de făcut dar se pot realiza până la începutul lunii iulie. Prima etapă a preliminariilor va fi în 2-9 iulie”, a adăugat Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA