Cornel Șfaițer nu revine în fotbal până în vară și nu exclude demararea unui proiect personal

0
1037

Cornel Șfaițer nu va reveni în fotbal până în vara acestui an. Chiar dacă a avut mai multe propuneri în această iarnă, atât de la cluburi de Liga 1 cât și Liga 2, fostul președinte al FC Botoșani, nu a vrut să se implice.

Cornel Șfaițer spune că urmărește majoritatea meciurilor din Liga 1 și chiar partidele din eșaloanele secunde, monitorizează mai mulți jucători tineri dar încă prefer să stea în afara fenomenului.

“Prefer să mai stau departe de fotbal o perioadă de timp după care voi vedea. Am urmărit tot ce s-a întâmplat în fotbal, Liga 1, cupe europene, Liga 2, Liga 3. E o pasiune pe care o am. Deocamdată nu voi merge la niciun club”, a spus Cornel Șfaițer  care nu exclude demararea unui proiect personal la Vorona, cu jucători tineri.

“Voi vedea până în vară. Timp este destul și voi lua o decizie. Jucătorii tineri au mare căutare. Regula aceasta cu jucători sub 21 de ani a fost un proiect foarte bun al federației. Echipa națională de tineret s-a calificat la un turneu după 20 de ani”, a mai spus fostul președinte al FC Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here